Tuesday, March 22, 2011

Mintak Orang Lain Buatkan Header Tapi Aku Pun Nyibuk Buatkan Header Orang Lain

Huiyooo, 1st time in my life u know i buat title panjang-panjang ala kejadah ni... ;D

Okay merujuk kepada title di atas sekalik dengan gambar di atas ni,
aku sibok-sibok ngecek-ngecek dekat si Kopi soh buatkan header yang tak cantik tapi sweet,
tapi aku at the same time aku pun sibok-sibok buatkan header untuk orang lain.

Tapi aku tak adalah sehebat si Kopi O tuh...dia lagi hebat kot,
pakai segala photoshop bagaiii dengan photoscape n picnik nya,haha!
aku ni takat main Paint bolehlah..ngohoho, tu pun terkial-kial jari jemari aku ni meniti di papan keyboard n bermain-main tikus mikus ni,

tak apa derr..janji siap header si Gpam ni.
dia pun macam surprise-surprise je tengok header baru dia nih,
mungkin terkejut tengok header baru dia ni macam tak lawa, tak smart kot..wuuuwuu,sobs3 :'(
cuma tak berani nak bagi tau aku jer,yela time aku dah buatkan header dia nih,
aku dah kasik warning awal-awal,
"jangan banyak mulut,terima seadanya..faham?!"
*tanda seru (!) menunjukkan perkataan 'faham' tu perlu dilontarkan dengan tegas dan garang.
sekian, itu saja saya nak taip,
adios!

p/s: saya bukan pembuat header! tolong!ngee~

7 comments:

GiP@m a.k.a H@iQal said...

ahnkz2 and big thankz for my love...
smart taw header yg syg buat tuh...tak mampu den nk buat cm tuh..ahah

Heidi Shafiq said...

header aku cam hape ntah.. haha..

♛ nadia the blogger said...

haha, vintage ape~

cikcomot said...

waa... cantik la header yang akak buat tuu.. hehe..


^-^

ShErA said...

nice header... kalau shera, tak jadi dah... tak pandai nk main edit2 ni..

SweetSyaza said...

gpam: hehe u're most welcome... :)

heidi: haha,taper..janji blog kamu best :)

nadia: tq :)

cik comot: err really???iskkk..malula.

shera:ngohoho...mcm gpam la..hehe

kwazm said...

enko der bkt la derw,cumer tak diasah ;-P

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com