Saturday, March 19, 2011

Pergi Kenduri Kahwin :)

Terlebih dahulu, aku nak mintak maaf kalau tengok aku skang ni tiba-tiba berlagak rajin menghupdate xtvt kat blog aku ni..
Tu pun sejak pokcik facebook mula buat hal, 
aku merajuk terus ngadu dekat cik abang blog pulak skang ni.
si duda twitter time-time aku nak ngutok orang jer, baru aku pi ngadu kat dia..ngohoho!

Ok, tadi aku pergi kenduri kahwin anak sepupu mama dekat Jasin, 
ku pikirkan Jasin itu pelosok selatan Melaka, rupanya nggaklah! dekat aja donkk ama itu Bemban... ;D
lama kot tak attend kenduri kahwin...rindu pulak nak pergi! ehehe.
tema kaler kahwin dia kaler pink, ungu n merah! kelas gituuu... i loikeee sangat-sangat!
classic,fairytale,soft-soft gitu.... aummmmm!

See? I told u... kaler dia sangat soft-soft gitu..rasa macam kat majlis hari jadi pun de gak, ;p
please ignore dat man yang pandang ke kamera ni ok, 
lepas aku snap pic ni, dia sangat mempunyai perasaan perasan yang tinggi
sehinggakan tersengih-sengih sorang-sorang....haiyoo! T___T
rasa macam nak lempang lelaju je kat muka dia. 
eh lupa..budi bahasa budaya kita,
tak apa bia aku lempang lelaju kat muka aku sendirik..selamat ko pakcik! huh.

sumpah aku adore gila dengan pelamin ni...cantik sangat...
like 15juta kali... indah dan gemilangnya perkahwinan aku kalo dapat pelamin camni.. :')
sudah-sudah! hentikannn.... sobs,sobsss.

demn! siyes aku gumuk time nih..mama pulak nampak macam kuwos. adeh! pening paler.
adik aku ni suker tangkap gambo camni aw, dia kate nampak klas! LOL. klas ke gambo cam ginih?

da la kate pix nampak pale style pastuh asyik men mesej je..
sumpah boring tengok dia main mesej,haha pehal?
mentang-mentang dapat npon blackberry C3, ngohoho! wujud pulak jenama tu. -_-?

see? main mesej lagik time balik haih. T__T"
yang aku jeles apa hal??? :'P

Apa-apa pun terima kasih to Pakcik Nin memerangkap sepupu mama n sekeluarga
kerana sudi menginvite kami sekeluarga datang ke walimatulurus anaknya yang cantik malatoppz tu.
Ceh pepandai je aku ni menokok tambah, sedangkan aku tak tengok pun anak dia tadi.
Tapi nama pun pengantin kan,haruslah cantik malatop-latoppp gitu!hehe.
Meskipun aku agak terkilan sebab mamalah pergi syok sendiri jenguk pengantin sorang-sorang. 
Pusing belakang tengok mama dah tak ada.
Cam nak nangis je aww..wuuuuwuuuuu.
Nanti dua tahun lagi datang ke kenduri di rumah saya pula ya..
*pangg! muka tak malu..kah3!!!
bukan-bukan, maksud aku kenduri doa selamat...ngohoho!

sekian saya yang melaporkan xtvt Sabtu saya,
adios!

11 comments:

hana said...

lawa tu kalernye...
sweet abes..

Azmira Yusoff said...

auweee ~

fav kaler ku syg ! ..

kwazm said...

mak oii canteknyer pelamin diew nyah!

ikahottie said...

ribbon atas kpala tu pun lawo,hekhek.. ;P

Syamimi Nazifa said...

bemban ?
best tempat tu . .
ahaha . .

MiZi said...

huk3.. jeles tgk pelamin dia

renung sejenak

puteraduyong said...

tak lama lagi berjangkit la kan... :)

Farihah Ahmad said...

meh kita main msg berdua meh. cepat2 mula majlis ;p

IQ = Iez Qis said...

shantek!

GiP@m a.k.a H@iQal said...

huhu asyik kenduri owg len jew..ble plak kenduri kite cik kak oi?? hahaha

✿...fazilahpajil...✿ said...

wow gojesnye nye!!

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com