Thursday, March 3, 2011

Sticky Post : Sweet GA from SweetSyaza :)

  Berdebor-debor pulak nak taip entri kali ni...wah!!!
Mana taknya amek ko pestime aku buat GA ni hah...
suka tak? suka tak? hehe!
Actually aku tak berapa minat buat GA ni, tapi tu lah..korang kena baca MOTIF aku buat GA ni:

1) Untuk menghargai diri sendiri dan korang-korang yang sudi jadi rakan blogger
2) Untuk eratkan silaturrahim..of course!!!
3) Untuk ulangtahun blog aku yang sudah genap 1tahun..muehehe!

Untuk GA kali ni, korang tak perlu dok susah-susah paste korang punya gambor ke hape.
Dengar sini baik-baik ya ibuk-ibuk, bapak-bapak, kakak-kakak, abang-abang, adik-adik sekalian.

Syarat-syarat nak join GA SweetSyaza :

1) korang haruslah jadik follower blog Sweet Life n Style of SS

untuk apa korang jadi follower SWEET LIFE N STYLE OF SS? 
jawapan dia bagi memudahkan korang nak tau pasnih-pasnih apa-apa maklumat mengenai GA n result GA ni.
Yela aku da lah sorang, nak bagitau apa-apa info dekat penjoin GA da ler ramai..erk ramai ke? tak ke penat jari aku nanti dok kelik satu persatu hanya sebab nak annouced punya pasal? kann... ;) 

sebenarnya tak kisah pun korang yang join jadi follower or tak,
tapi keutamaan dlm memilih pemenang akan diberi kpd follower dulu, huhu!

2) Buat entri khas untuk GA ni.. dengan tajuk:
Sweet GA from Sweet Syaza
n dalam entri tu ,
1st korang kena pastekan banner GA kat atas ni,link kan skalik tau! 
2nd ucapkan terima kasih pada blogger yang invite or tag korang join GA ni. 
jangan lupa link kan nama SweetSyaza

3) Tagkan kepada 3 blogger yang lain n makesure dorang tau yang korang tag kan GA ni dkt dorang.
Penyertaan akan terbatal serta merta kalo dorang tak tau. Macam mana aku nak tau samada korang bagi tau dorang ke tak psl GA ni? Eh adalah...mana leh gtau..ngohoho.

so tu saja syarat-syarat nak join GA ni. senangkan?
kalo dah selesai lengkapkan syarat-syarat kat atas, 
korang boleh tinggalkan link entri korang dengan dua cara:

1) tinggalkan link entri korang dekat entri ni... 
OR
2) tinggalkan link dekat wall page blog Sweet Life n Style of SS kat FB : http://www.facebook.com/pages/Biar-tak-cantik-asalkan-sweet-Sweet-Life-n-Style-of-SS/153600514659135
LIKE skalik ok...haha! isoke tapaya LIKE pun tak apa. (adeh,gedik!)

hadiah? surprise!!! tapi yang penting SWEET!
so ladies n gents, boys n girls!!!
wish all of u GOOD LUCK!!!
tarikh tutup : 4 APRIL 2011

11 comments:

mera zati M.z said...

nice~~ ^^

cikcomot said...

kak...

saya dah join..

orang pertama ni.. bangga.. hehe..


^-^


http://ikutsukahatisaya.blogspot.com/2011/03/sweet-ga-from-sweet-syaza.html

cik pooh said...

da join....
http://sipurplepanda.blogspot.com/2011/03/sweet-ga-from-sweet-syaza.html

yua said...

nk join... tp xreti.. ni 1st time...

Farhana Basri said...

Joined. =)

http://farhanabasri.blogspot.com/2011/03/sweet-ga-from-sweet-syaza.html

.:the student:. said...

da join

http://pape-je.blogspot.com/2011/03/sweet-ga-from-sweet-syaza.html

Farihah Ahmad said...

siap! hadiah mane? nak skarang. eehhhh muka temboknya kau farihah!!

http://cengkihkali.blogspot.com/2011/03/sweet-ga-from-sweet-syaza.html

SweetSyaza said...

5 org je yg join,
da boleh bg semua ni hadiah....... :))

ekin & lolipop said...

ummm...
nk join gak...
tp masalah satu je, x reti....
hehehe...
new blogger kn...=)

Syamimi Nazifa said...

sudaa siap !
http://syamiminazifa.blogspot.com/2011/03/sweet-ga-from-sweet-syaza.html

.atynFATHIN. said...

http://akuchentacamera.blogspot.com/2011/03/sweet-ga-from-sweet-syaza.html

akhirnyaaa dah join~

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com