Tuesday, April 19, 2011

Selamat Tinggal PZM :') - Part 1

Hari ni last day dekat Pusat Zakat Melaka :'( Perasaan???
Lebih kurang macam ni lah... tapi gambar ni dah lama dah, time Ika keluar bulan 3 yang lepas.
Tapi hari ni tak terasa sangat sebab maybe aku sorang je yang terkedek-kedek keluar :')

  Walaupun hari ni hari terakhir aku dekat PZM,tapi aku tetap menjalankan tanggungjawab aku.
Nampak tuh? gua siap franking surat lagi tu... Err,apa? plug tak pasang?eheh,kantoi pulak ;p
Geng pecah rumah,ngohoho! selalu bisingg kat IT. Nak tau yang mana paling kuat ngulauu?
yang tudung merah menyalo tu...eheh.
 Malam sebelum hari aku nak keluar, aku sangat gigih ok siapkan cenderahati untuk orang-orang PZM. Nampak tak dengan jelas betapa sayangnya aku dekat mereka-mereka ini? :')

Mereka juga turut sayang dengan saya, :') nampak???
*syok sendirikk... ;p

nampak? mereka menyayangi saya sehingga mengapply kan pergerakan badan pendidikan jasmani tahun 3 kepada saya :')

Tangg ni sumpah aku dah nak menitik-nitik dah air mata ni. Even sampai sekarang pun,
kalo aku teringat En Ali mesti nak nangis. Peh,besau bebenau ke dosa aku kat dia ni? isk.
terima tiket kapal terbang pergi balik Andalusia..memang tak tahannn :')

-sambung part 2-

5 comments:

Ryna Tri Asmara said...

syaza~ habis praktikal sudah yea ? saya hujung bulan ne. hopefully saya x nangis. hehehe~ :")

GiP@m a.k.a H@iQal said...

best lah dpt hadiah ...kita x dpt pun ....

Farhana Jafri said...

klau part brpisah tu yg xthan sebak tu.. tmbah2 klau tmpat tu mmng best and bnyak kngan mnis..

jemput singgah ANASAURUS :)

cikcomot said...

akak dah abis praktikal ye?

mesti sedih kan nak tggl sume..

huhu..

Miranisa =) said...

wah bestnye praktikal hihihi :D

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com