Sunday, May 1, 2011

Aku Bukan Gadis Bertudung Porno!

Boleh tahan tak title dekat atas tu? Mesti tak tahan kan..memang! memang tak tahan.
Analitik kata kunci hari ini - right clik untuk jelasan yang lebih maksima!

Analitik kata kunci minggu lepas - right clik untuk jelasan yang lebih maksima!
Ni aku boleh considered n bangga lagi..ahaha!

Pehh aiii...macam-macam kata kunci orang baca blog aku nih. yang tak tahan analitik hari inilah...
Banyak lagi, tapi aku malas nak tunjuk bebanyak kang tak pasal-pasal orang memang labelkan aku macam title atas! tak maookkkk.... :'(
Makluman pada semua, aku bukan gadis-gadis bertudung yang terpampang di mana-mana web banjingan like 'gadis cun ghairah, mantap..' and so whatever okay.  
tapi how come boleh tetiba dorang jumpa blog aku menerusi kata kunci cam ginih??? yang tak tahan tuh 'gadis bertudung meleleh'. what does MELELEH mean?! huish, sabo-sabooo syaza.
lagi best, kata kunci 'gambar upin n ipin' paling banyak..entah bila masa aku story pasal upin ipin pun aku tak tahu... *buat kelako japp, ya aku tau tak jadikann.. -.-*

adios!

14 comments:

Miranisa =) said...

aha takleh blah keyword dorg :p

GiP@m a.k.a H@iQal said...

cian syg ku ni..sabo2 k..cuba lah taip syaza sweet...bru btol...huhuh

kwazm said...

kahkahkahkah!!!!!!!!!!!!! dok pe yg demer kater komer ni meleleh siak? ;p

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

mira : tau tape..taleh nak blah dahh..

gpam : huhu..tu dugaan berblogging namanyerr...haha

kwazm : tu la,,ko tolong ler nengok kan pe yg dok meleleh tu...haha!

De'din said...

wah !
syafiqah syaza bintang porno !
haha,,

lepas ni lgi masuk lah keyword pelik2,, haha

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

pehh aiii..jgn wehh, t bermacam2 lg yg kua...huuuu

ikahottie said...

sbr yek cikss,funny pun ade.....sbr2 =))

jontrabel said...

HAHAHA! meleleh ape weh?what the fish la.

Aku Skema said...

gadis tudung meleleh buat pe..baik monyet2 cantik tu..haha

sarah mohamad said...

haha macam2 keyword ada. hiks

Farihah Ahmad said...

gilo weyyyyy

mrcrazee said...

maybe 'meleleh' means sweet kowt pada org tu hahaha..

mrcrazee said...

maybe 'meleleh' means sweet kowt pada org tu hahaha..

Yua said...

kalau keyword ni, mcm2 yg kuar. haha

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com