Friday, May 6, 2011

Kenapa Filem Seram Buat Otak Aku Berfikir Lepas Keluar Panggung?? Kenapa? Kenapa?!!

Sapa dah tengok Penunggu Istana? Kembang idong!
ending dia aku tak dapat catch-up! bengang ok semua budak wayang punya pasal.

 Sapa dah tengok Seru? Pon kembang idong! ngohoho.
ending yang tergantung, buat darah aku panas.

Aku saja tanya korang dah tengok atau tak kedua-dua filem ni. Aku dah tengok, boleh cakap puas hatilah. Aku suka cara kamera shoot dalam filem ni.
Dorang punya rakaman macam nak real-real je kan? Hah macam ni lah filem seram Malaysia, tapi part tak best ending dua filem ni.
Aku tension weh asal kua panggung je mesti pale otak aku nak berpikir. Boleh gila tau tak!
Mana tak gila weh, selama aku hidup tak pernah-pernah otak aku berpikir hanya kerana pikir ending filem seram?!

Filem pertama buat otak aku berfikir ending dia. bedebah punya omputeh. ngehehe!

suka filem ni! tak buat otak aku serabut memikir ending dia. Masa nih memang aku kua panggung dengan muka tersenyum bangga, sebab citer ni buat aku tak payah dok mikir. ^^

Sapa dah tengok cite ni? Aku belum tengok lagi. Kalo citer ni pun sama dengan filem-filem seram kat atas ni, buat otak aku memikir lepas kua panggung,
memang sah! filem ni kira TOP1 lah filem aksi pertama buat otak aku pikir lepas kua panggung -_-"

adios.

11 comments:

GiP@m a.k.a H@iQal said...

huhu t g ngan abg tgk fast5 taw..huhuhu xsabo..

Mar said...

nak tgk fast furious..xpenah miss yang sebelum ni..tpi kali ni xsempat lagi.bz sikit.

De'din said...

ending filem seram mcm tergantung ja kan,,
apa lgi nak jdi lepas ni ?
tgk2 dah abes..
hehe

♛ nadia the blogger said...

dah tgk scream 4 ! jap , tgk ke ? tgk dari celahan jari je kot, heheh

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

mar : moh ler turun melaka tgk sesamaaa huhu

dedin : tao tape,plg bengang time tgk penunggu istana. tak sempat baca pe dia tulis kat screen, si bangla keje situ ckp "ok dah habis" geraammmm

Farihah Ahmad said...

tingin tgk kongsi. jom!

hans said...

sah sah lah filem Fast Furious tu bukan filem seram dan tak payah berfikir pun
filem fast furious tu memang tak rugi kalau tgok dkt wayang
dari awal sampai penamat dia akan buat anda teruja

filem Seru belum tengok lagi tapi sebenarnya filem seru tu adalah filem seram berkualiti yang pernah dihasilkan oleh karyawan Malaysia

filem Penunggu Istana pula ala - ala The Blair Witch Project...nampak macam real tetapi hakikatnya semua tu lakonan jer...

apa - apapun, untuk Fast Furious 5 kalau terasa nak pergi menonton dan minatka filem genre aksi silalah pergi...alang2 tgok yang 3D punya

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

farihah : jom!

hans : thanx ea for the information.... FAST N FURIOUS versi 3D memangg aummmm!

dydy said...

i xsaba nk ngk cte FAST N FURIOUS!
tggu mse yg ssuai je ni.hihi.
neway follow me back k, tq

jia said...

betul3.. ;)

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

dydy : kannnn

jia : huhu

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com