Wednesday, July 27, 2011

Homemade Chocolate Yang Menguntungkan :)


Mesti pernah rasakan join macam-macam affiliate tapi nak sampai RM 1 punyalah payah bebenau haii.
Tapi homemade chocolate affiliate, tak payah susah-susah.
di samping dapat panduan buat homemade chocolate secara percuma, korang pun boleh jadi agen affiliate yang sememangnya sangat-sangat menguntungkan.
Sebabnya, aku baru join pagi tadi n just promote dekat facebook dan twitter je pun,
tapi baru jap tadi aku tengok, dah RM 6.00 aku dapat.
Betul, tak tipuu... dia punya baik hati 1klik = RM 0.50 dan minima  RM 5.00 dah boleh cashout.

ni bukti aku printscreen aku dapat RM 6.00. open link new tab if nak tengok gambar ni lagi besar ya tuan-tuan dan puan-puan :)
kalau aku sang blogger yang chikai-chikai boleh senang-senang dapat RM 6.00, apatah lagi korang si blogger(s) yang sememangnya hot-hot belaka kan? :)
JIKA NAK MENDAPATKAN DUIT PERCUMA SEPERTI YANG AKU LAKUKAN IALAH :

1. Buka web ni : http://gurucoklat.com/index.php?ref=syaza38
2. Daftar NAMA & EMAIL
3. Buka email anda dan DOWNLOAD ilmu berkaitan coklat itu . baca sikit2.
4. Tunggu email affiliate dari guru coklat. daftar dan anda boleh mula menjana pendapatan sampingan tanpa memerlukan modal

100% PERCUMA!
sekian aku yang berkongsi bagi menguntungkan semua orang,
adios!!!


13 comments:

Miss Dolly said...

menarik .saya pon nak cuba .

Miss Dolly said...

menarik ,saya pon nak cuba jugak .tengs sis .

SWEETSYAZA said...

no biggie :)

terbaru da dpt RM 8 for this.. try la :)

zuwaidah said...

syaza, betul ke ni...eh nak register lah...habih tu choc nya leh dpt ke..atau kita kena buat sendiri heheeehhe

SWEETSYAZA said...

kak zu : betul kak..buat apa saya nak tipu? saya pun terkejut.. sebab tu saya sharing2 dgn rakan2 blogger.. :)

kalo akak nk lebih lg, akk dapatkan panduan eksklusif free tu buat coklat sendiri then jual..hehe

zuwaidah said...

syaza, dah register heheheh...tapi mcm mana nak promote nih...adeyyyy...blur la pulak otak kak zu nih..jom masuk dlm facebook kak zu..senang nak sembang

SWEETSYAZA said...

haha.. jap2..

Farihah Ahmad said...

wahhhhh menarik sngguh!



erm. belanja makan?

SWEETSYAZA said...

@Farihah : memang menarik, try la.. n rasakan pengalaman duit masuk in a minutes! hehe

serious tak rugi... mcm nuffnang kan lambatt..

nadia fatihah said...

wahh menarik la. btw, affliate ni ape actually eh? sy xfaham sgt la.. hehe :)

SWEETSYAZA said...

coklat affiliate ni cm nuffnang jugak dear... kita promote,kita dpt duit. tp affliate yg ni lg baik hati bg duit..hehe.

but,coklat affiliate ni dia punya banner ads masalah sket, so nak promote wat entri jelah :)

Anonymous said...

how? dah pernah regist tp xpernah try yg ni...

SWEETSYAZA said...

u klik my link blk, then g kat page's bottom, klik AFFLIATE,

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com