Thursday, July 28, 2011

2nd Last Entry : Nah, Amek Bukti Ni! Menunjukkan Aku Tak Tipu

Dua hari lepas masih ingat lagi tak kawan-kawan? perihal affiliate si coklat yang baik hati?
Kepada yang mencuba nasib dengan men'join'kan diri dalam affiliate ni, tahniah aku ucapkan..ececeh!
Kepada yang masih berdiam diri, buntu, was-was, ragu-ragu, dengan affiliate ni pun aku ucapkan tahniah kerana tak mahu memajukan diri anda ke satu tapak yang lebih tinggi. Hehe, gurau-gurau.

Entri kali ni, masih dalam misi yang sama, cuba menarik perhatian kepada sesiapa yang membaca untuk join.
Di ingatkan, bukan untuk kepentingan diri tetapi untuk kepentingan bersama.
Kalau kepentingan diri, maaflah aku nak kongsi-kongsi bagai ni semua.
Tapi kali ni nak kongsi sumber pendapatan kecil yang aku perolehi sejak join coklat affiliate ni :)

selepas satu jam



itu yang semalam punya. hari ini tak tahu berapa lagi yang masuk.
Suka tak RM1 masuk bertubi-tubi macam ni? walaupun sikit tapi mestilah sukakan???
gila kau tak suka, dahlah tak perlukan modal, tak ada yuran tersembunyi pastu free-freelah kau dapat panduan eksklusif buat homemade coklat. siapa nak bagi?
dan aku dapat email dari Guru Coklat tadi, affiliate RM1 ni sampai 31 Julai sahaja, lepas 31 Julai dia kembali affiliate 50 sen.

JIKA NAK MENDAPATKAN DUIT PERCUMA SEPERTI YANG AKU LAKUKAN SEKARANG NI:
1. Buka web ni : http://gurucoklat.com/index.php?ref=syaza38
2. Daftar NAMA & EMAIL
3. Buka email anda dan DOWNLOAD ilmu berkaitan coklat itu . baca sikit2.
4. Tunggu email affiliate dari guru coklat. daftar dan anda boleh mula menjana pendapatan sampingan tanpa memerlukan modal
 sekian aku yang berkongsi bagi menambahkan duit poket masing-masing,
adios!!!


p/s: someone cuba ceroboh blog ni, tak apa..dapat detect, nuffnang kan ada ;p 
n this is my 2nd last entry b4 stop blogging :')




6 comments:

merahitujambu said...

ada lagi ke stalker2 ni

SWEETSYAZA said...

@cik merah : still ingat ea kes dlu2??? entahlah... tatao pula sapa kali ni ta puas hati...

kwazm said...

damn! uwailah enk0 nak st0p d0h?!!!sebab mnsia bd0h yg cer ggu enk0 n bl0g enk0, enk0 ma0 gibab?????bgnlah shbtku!

SWEETSYAZA said...

@kwazm : sahabat ea?huekhuekkk.. taleh arr. aku part2 camgini, aku taleh tahan. asyik terpukul je,cm ko leh tahan ke?

i'll be back, tp bkn masa terdekat. taleh pokuslaa...

POSH76 said...

blogwalking

MRViRGO said...

Sumpah x brape paham lg dgn st0ry ni

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com