Monday, September 26, 2011

Aku Menang "Contest Saya Nak Template Baru"

klik untuk tumbesaran ya hadek-hadek, hakak-hakak, habang-habangg sekalian :)

Kau hingat tak haku pernah masuk satu contest yang di anjurkan sorang blogger yang masuk dalam majalah Remaja bulan Julai 2011. Kalau tak ingat tak apa, apa dehal.. kau klik sahaja SINI. Macam blogger si Azhafizah ni memang memula aku jumpa dia time aku belek-belek majalah Remaja, dari situlah aku kenal dia ni :) Kira pemes gak ler dia ni, masuk majalah kauu... Blog haku? blog hengkau? HADO? NON HADO! :D

So, berkait dengan beliau dan soal contest yang di anjurkan oleh beliau, seperti sedia maklum aku sudah pun menjoinkan diri aku ke contest beliau seperti biasa dengan tiada sebarang harapan. Lantak pi lah sana aku menang ke, kalah ke, seri ke, kalah mati ke, kalah hidup ke, menang mati ke, menang hidup ke, seri tempang kaki sebelah ke.. pe lagi? pe lagi? Pokoknya, aku join contest beliau memang tak expect menang. Apatah lagi menang 1st prize. Tapi yang aku pasti, time buat slogan untuk contest beliau memang aku sehabis mungkin paksa paler hotak haku ni memikir slogan yang sesuai sekaligus memang ada kena mengena kenapa aku nak sangat menang contest beliau nih. Jadi alhamdulillah, hadiah pertama berjaya aku grabb!!! jugak..yeay!

Apa-apa pun tahniahlah aku ucapkan buat diri aku sendiri sebab menang contest ni. Pada yang menang 2nd prize n hadiah misteri pun, tahniah aku ucapkan :) Kepada kawan-kawan yang turut join, tak menang.. tak apa, korang jangan putus asa macam aku. Aku ni dah setahun lebih blogging barulah berpeluang menang. Sadis kan? Ya aku tahu, ia sangat sadis di tambah dengan jakun! :')

adios!


p/s: Rezeki bulan Syawal, dah ler menang contest, gaji lagi minggu ni plus dapat elaun g kursus time bulan poser ritu, dapat pindah ke umah sewa banglo kat seksyen 2 lagi. alhamdulillah..rejeki rejekii :')
p/s2: rumah banglo seksyen 2? woot,woot! =.=


4 comments:

KAMIHIDUP said...

Tahniah. :)

Anonymous said...

Membara la sepupu syaiton kau membacanya....

SWEETSYAZA said...

@kamihidup : tq awk..

@anon : sepupu syaiton? nauzubillah ;p biarlah depa... yg penting saya sudah tidak ada perasaan apa2 dgn mereka, jgn smpi saya tak anggap mereka saudara sudahhh..

Azhafizah[フィザ] said...

you deserved it dear ^_^ congrate!

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com