Wednesday, September 7, 2011

Contest : Saya Nak Template Baru


Yeayy, ada blogger nak volunteer buatkan makeover full template !!! Suka ndak? Suka ndakk? ngehehe. Tapi dengan syarat kena buat satu entry sejibik macam aku buat ni hah. Tapi,tapii!!! slogan tak mau copy paste naaa... Tang tuh, mak tak suka.. mak cukup pantangg orang dok niru-niru time exam cam ni hah. Orang elok-elok nak dapat Dekan, engkau sesuka limpa seenak hempedu niruu pasal nak dapat Dekan cam haku gak. Agak-agak time nak amek anugerah kat pentas nanti nak kena tarik tudung, meh ler niruu. Haa,garang nih, garang nih!!! :D

Tapi ada tapi lagi, ini terbuka pada follower Azhafizah sahaja ya kawan-kawan. Kau pun nak join? Pergi follow sana, ceh lagi tanya aku pulakk.

Meh cheq nak tunjuk mai bukti aku dah follow si blogger yang comeii ni :

Kantoii aku baru follow, nak menang makeover template punya pasal, ngehehe.

Okay dah follow, dah buat entri khas untuk cik blogger yang comel gebus, meh sama-sama pikir cam mana nak cipta kapal selam yang boleh naik langit sampai langit ke-7. Ya aku tahu selalu kapal selam masuk dalam laut kan? Tapi la nii nak kapal selam naik udara pulak,bhahaha! Hmm ok aku tahu korang rasa benda aku cakap tadi tak kelakar bahkan korang lagi menganga dan buat muka sangat annoying tengok aku dok ketawa sorang-sorang taktala aku lagi sedang menaip ni *malu sendiri*

Oh, tapi aku macam dengar suara ada sorang ketawa, eh dua, empat, sepulohh! Yeay, hilang maluu, boleh sambung buat muka tak malu cipta lawak bengong lagi,ngehehe.

Dahlah cakap dengan korang aku lagi banyak merapu. Bencik tau! Meh la pikir buat slogan mehh..
"Saya nak template baru kerana sejak pengembalian saya dalam dunia blogger pada awal September lalu lagi saya ingin membawa sesuatu nafas baru dalam blog peribadi saya. Dan apabila melihat blog Azhafizah, saya percaya air tangan beliau mampu memberikan sesuatu yang 'fresh' dan memberi impak yang hebat kepada blog saya"

OK, DONE!
Hah, hamekk kau!!! penangan kata-kata pujangga yang terlahir dari hati yang telus,tulus dan mulus ni..

Aku dah..korang dah? If nak join, cepat! Tarikh tutup 15 September ni.

Maju Jaya Buat Semua,
adios!


8 comments:

LaLaLovy said...

goodluck ! =)
mmg fiza sgt talented. my blog is edited by her.

Farihah Ahmad said...

gud luck syaza!!! :)

GiP@m a.k.a H@iQal said...

nk join jgk bleh? huhu tp x reti lah exam2 x tiru ni...dh terbiase..haha

SWEETSYAZA said...

@lalalovy : ouh ya? kita da tengokk..memang cantik..soft pink gituuu... tq ya dear

pssst3..makeup awk cantik :)

@farihah : tq ya cik cengkih kuh sayangggsss

SWEETSYAZA said...

@gpam : jangan tiru! agak2 rambut nak kena sentap time amek anugerah dekan t, tirulah..hahaha

Mario said...

good luck yer...tp yg ni pun ok pe...

ShErA said...

all the best syaza... :)

Azhafizah[フィザ] said...

Assalamualaikum..
Terima Kasih kerana memeriahkan "Contest Saya Nak Template Baru".Fiza terjah untuk meng'audit'.Gudluck!

regards,
Azhafizah.Com

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com