Tuesday, September 13, 2011

Dear My Mia Ibrahimm

Amaran : Entri Penghargaan

Mia ,


Adik cantik, adik manis, adik comel, terima kasih tau buatkan along punya header. Walaupun header tu, err..simple-simple tapi thanks sangat-sangat sebab buat header along sebijik macam header blog adik :))
Tak sangka pulak, walaupun along main-main je cakap nak header macam header blog adik, adik terus buat. Baiknya hati.. 

Sebagai balasan, minggu depan along dapat gaji boleh bagi adik Samsung Galaxy Tab atau DSLR D5000... suka tak? suka tak? tapi kan..... bila pikir-pikir, takat buat header je buat apa bagi sampai macam tu kan??? Kalau macam tu, ramailah yang nak volunteer buatkan header blog along sebab boleh dapat Samsung Galaxy Tab, bhahaha! Jadi kalau nak, adik dapatkanlah dulu A+ exam dalam subjek FIZIK, BIOLOGI n ADDMATH baru boleh! Ya, along tahu tiga subjek tu kacang je bagi adik sebab adik kan budak Sains Tulen, mesti terer punyaa..ngohhoho.

p/s: she's already taken, sorry..tiba-tiba ;p

7 comments:

En Hazwan & Cik Syazz said...

untunglah adik ni dapat kamera mahal, cepat2 skor!;p

SWEETSYAZA said...

ngohoho.. sje soh dia skor 3subjek tu pasal tahu dia tak suka tiga2 subjek tu.. ;p

mia amelia said...

choyy , susahnyoo nak sekorr nye . --'

Farihah Ahmad said...

eh, nak ulang amek spm la ceni!

[sutera kasih] said...

sekali pandang mcm yuna la..comel :)

bertuahla adik dpt akak mcm you..nk jadi adik you jgkla, boleh? :P

Nazatul Ashikin said...

hahaha...cpt Amy skor!!skor!! A+ tuh!!payoh mmg payoh tpi smntre akk mu tgh bermurh hati tuh...jgn lpskn pluang...hehe

Syamimi Nazifa said...

skor kak mia ! :)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com