Saturday, October 8, 2011

Bulan Oktober Bulan Beg Tangan

Eh sila jangan eksaited dan terus-terus announced dekat kawan-kawan pasal bulan Oktober bulan begtangan ya hakak-hakakk hadek-hadekk sekalian. Bulan Oktober memang bulan beg tangan tapi bagi aku, tapi tak tahulah bagi orang lain,ehehhe. Pasal aku baru gaji September tapi dah dok borong begtangan pada awal Oktober. Dan semua itu berlaku pada hari-hari yang sangat dekat. Kau tengok gambar dekat atas ni, ni baru bulan pertama aku tinggal dekat rumah sewa, belum tahun pertama lagi..ngohoho!

2 Oktober - beli yellow handbag di Dataran Pahlawan
5 Oktober - dua beg gojes kaler biru n pink sampai dari kak Nurul Ain
6 Oktober - beli beg comel kaler merah di UiTM 
7 Oktober - dapat beg free kaler perpelll dari kak NurulAin ;p

See? aku dah cakap dahh... Jadi para peniaga handbag baik area Melaka mahupun Shah Alam, sila jangan kasik tunjuk beg-beg yang gojes dekat saya ya. Nanti saya nangis hentak kaki terus mau beli handbag itu dari anda..huekhuekhuek. Lepas tu, bila duit dah nak habis nangis sorang-sorang dalam bilik tanpa pengetahuan sesiapa kerana memikirkan duit cukup atau tidak bertahan sampai gaji bulan ni.  Masa tu baru terbayang wajah babah dan mama, sadisnya! Sadiskan...

Ok jangan merepek, mari kita tengok gambar-gambar time kak Ain comel dan asbennyer yang ensem bersusah payah datang ke tempat keje aku dengan membawa begitu banyak beg-beg comel. Oh ya, akak Ain ni comel tau sebab aku panggil dia akak, tapi dia bahasakan diri dia 'kitew'. Anyonyonyoo... ;p

 Oh inilah kak Ain yang comel tu, aku? maaf terpaksa diblurkan kerana terlampau comel..eheks

Tu diaa, tu diaa.. hakak-hakakk hopiss dah maii turun mau beli beg daa...

Tengok akak Ain kau pun turut sama borong begtangan di carboot sendiri,huekhuek ;p

Ni hakak hopiss kita yang paling gojesss u ollss.... Hakak Tela bukan nama sebenar, mak hengatt mak sorang je eksaited nak jumpa akak Ain kau, rupanya dia ni paling eksaitedd n teruja nak tengok hakak Ain secara live tauu :D

 Akak Ain pun teruja tengok Kak Tela rupanya..eheh.

Kelass kau mariahhh,ngehehe. Walaupun dua model memerangkap promoter pada time nih tak beli begtangan, tetapi tanpa mereka, tak adalah student-student datang beli beg dari Kak Ain, maka tanpa mereka, tak dapatlah aku beg free dari Kak Ain.. ;p

Dah kau kenapa mamat yang baju hitam pandang macam tuuuu? Kau tak nampak ke asbenn dia tengah syokk main game angry bird dalam keter?huhu.

Sebelum kembali kerja, meh kita reramai tangkap gambarr.. Oh bahagianya bila Kak Ina dan Kak Tela beli handbagg. Tidak semena aku pulak yang bahagia, patut Kak Ain..bhahaha :'D

 Kau tahu, asen kak Ain ni sportingg tau.. Aku request nak tangkap gambar depa berdua,
asben dia relax stop main game terus kuar dari kete nak tangkap gambar.

Tengok? bila aku mintak tunjuk gigi memasing, dengan selamber depa tunjuk gigi memasing.
Sporting kan? sweet sangat :)


Oh ya tq akak sebab bagi beg bertambah kolesi kiteww awak :)
adios!


p/s: oh..terlalu banyak nak publish entri. terpaksa hold satu-satu.




18 comments:

sarah mohamad said...

bestnya dapat beg free. kitew jelessss nihhhh hehehehe *joking*

ayu zan said...

waaa..nak jugak henbeg..

ShErA said...

wah... banyaknya beg...

SWEETSYAZA said...

@sarah mohamad : eehehe.. jgn jeles2 awk..

SWEETSYAZA said...

@ayuzan : eheh... beli lah dari kak ain.. ;p

SWEETSYAZA said...

@shera : banyakkann...

x0x0 said...

klaw i bli 1 handbag dkt u, bole dpt free 1 x? hehehe.. (^_^)v

siti ika said...

wowww... nak jugak yg free.. syaza bile nak blanje kite pulak?

zulhilmi tempoyak said...

erkkk....apsal kiut sgt...mcm nk ngorat je..;p

SWEETSYAZA said...

@xoxo : oh janganlah begitu sis gojes..hekss

SWEETSYAZA said...

@siti ika : boleh.. meh turun shah alam ;p

SWEETSYAZA said...

@zulhilmi : jangann..bini orang tu..huhu

mia amelia said...

adik punya takdek pun :( ,

Miss A said...

hehe,comelnye kak ain tu,syaza.so sweet <3

best nye dpt handbag free.jeles2! @.@

amy syifa said...

cantiknyee handbag!! <--bijik mata dah terkeluaq

SWEETSYAZA said...

@mia : warna purple itu jadi milik anda sepenuhnya,masehhh

SWEETSYAZA said...

@miss A : tu lah rezeki..eeheheh

SWEETSYAZA said...

@amy syifa : tq..nak meh la hamek satu..hehe

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com