Saturday, October 15, 2011

Klik ,Tunggu, Ada Rezeki Dapat Hadiah :)

PERINGATAN : ini 'sticky post' tahu :)

Setelah kegagalan contest pertama kali mak buat dekat sini, oh mak tobatt!!! Mak tak mau dah buat kontest lagik,ngahaha! Tapi kali ni, bukan aku yaa tapi blogger incik Haiqal mau kasikk hadiahh yang super kebabomm dekat engkau-engkau orang semua. Benda ni senang sangat pasal apa senang? Meh haku habaq maii

- TAK PERLU create entri merepek meraban
- TAK PERLU nak follow-follow blog
- TAK PERLU nak ajak kengkawan jika kau jenis 'selfish' nak menang sendirik dan diam-diam :D

So korang hanya perlu LIKE link :
http://www.facebook.com/pages/Expert-Trader-Service/144727805619455?sk=wall
Lepas tu, sila LIKE gambar di bawah :


Lepas tu bagitahulah kiteww ea wakk (komen entri ni) atau incik Haiqal yang kau dah LIKE, tu pun kalau rajin. Tu je. Ingat ya, kena like PAGE tu dulu baru like GAMBAR. Jika tidak, penyertaan akan terbatal serta merta.

Sangat senang kan? Macam mana pemenang akan di pilih? Sah-sahlah yang klik guna nama kau kan, so nama-nama yang klik LIKE akan di pilih secara random dan 10 pemenang akan dipillih. Jika Incik Haiqal berjaya menjadi pemenang contest ini, berkemungkinan besar jumlah dalam memilih pemenang untuk PENGELIKE akan di tambah atau hadiah yang bertambah :)

Tujuan benda ni haruslah yang pertama nak menangkan, tipulah orang suruh LIKE tapi motif tak nak menang pun, orang ke haper tu? hehe. Tapi at the same time bagi berkat sikit hadiah yang dimenangi (jika menang), haruslah di sharing-sharing bersama-sama pengeLIKE bertuah. Boleh je nak bagi kesemua orang yang LIKE, tapi tunggulah incik Haiqal jadi jutawan,eheks. Jika bukan rezeki incik Haiqal tak menang pun tetap kasik hadiah kepada pengeLIKE bertuah bagi menghargai jasa baik korang. Baik betul incik Haiqal ini,ngohoho!



So jom LIKE ramai-ramai mana tahu ada rezeki :)
adios!




8 comments:

Haniada said...

Slm.. Hani join contest like niey.. :)

Sunshine Gurlz said...

Nik join ugak...

Nurina Izzati said...

dah like ^^

cacha said...

saye da like :)

Zeeqa ~ Ajie said...

dah like jugeee~ :)

Zana said...

okeii dah like XD

AreFiSya Aien said...

da like

Selipar Putus said...

tertarik kat hello kitty tu.. hehe

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com