Wednesday, November 16, 2011

Beauty Contest From Aina Rahman



Weehoo, weehoo, weehooo!!! Ada satu contest telah memikat seluruh jiwa raga jantung limpaku. Aku ni jarang tau nak join contest orang, yelah akibat kekalahan teruk zaman hakakk kau ni muda-muda dulu. Tapi disebabkan contest ni nampak menarik, i followww.. :)

Contest dia senang je, hanya buat 4 step ini:

1. LIKE FAN PAGE AINA RAHMAN


2. BUAT SATU ENTRI RINGKAS TENTANG CONTEST INI.

3. TAG 3 ORANG KAWAN (MINIMUM)

- Maka dengan ini kawan-kawanku sekalian, marilah bersama-sama join bagi memeriahkan contest ini ya.


4. SUBMIT URL ENTRI KE BLOG AINA RAHMAN


So kepada sesiapa walaupun tak di tag disini, tapi sedia maklum tentang contest ni dari entri ini, mari-marilah kita join. Tak rugi kalau tak join, manalah tau kot-kot kali ni terkena nasib? Untung badann..dapat set makeup sekalik make over uuu!! Lagipun kita sendiri tahu jarang hakakk-hakakk yang pandai makeup yang ada blog kat luar sana tu nak buat contest macam ni kan. Ni lah peluang dia, dan we should grab it!

Goodluck sesiapa yang join,
adios!



1 comment:

Farihah Ahmad said...

apa kalahnya?? salu ekau monang bosar yooo @..@

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com