Monday, November 21, 2011

Style Review : Kasut Kung Fu ! Haiyyakkk!!!


Hari ini hakakkk nak promote kasut yang mungkin sekarang menjadi kegilaan ramai iaitu Kasut Kungfu. Sebenarnya, tak tahu pun apa nama kasut itu tapi aku main hentam sajalah labu sesuka hati seenakk pundi kencing panggil kasut tu kasut kungfu sebab bentuk dia seakan-akan kasut kungfu :)

Kasutt ni incik Haiqal jual. Dia sekarang tengah lagi berbisnes secara online juga secara offline. So, hakakk as his gelpwen support setakat mana yang mampu jelah ye. Oh, hari ini pun besday incik Haiqal, so sebagai hadiah saya tolong majukan bisness kasut kungfu awak dekat entri saya ya incik Haiqal..hehe.

FYI, kasut ni kitorang dah survey. Dekat Melaka memang tak ada yang jual takat ni. JB ada, tapi tak setanding dengan harga yang incik Haiqal bagi lagi murah. 

Warna kasut yang ada dan lagi available Kelabu, Coklat, Ungu, Light Green, Hijau Lumut, Kuning, Merah, Biru Kundang, Biru Turqoise, Putih, Pink dan Oren.

Boleh beli dua dan pakai satu lain satu lain. Sangat style :)




Untuk couple, korang tak payah dok terkejar sangatlah baju couple yang berlambak kat luar tu. Cer korang pakai kasut sama, kan sweetttt.... Tapi yang bawah ni bukan pasangan couple ya. Ni adik ipar dan bakal abang ipar. Tapi tak tahulah hakikatnya..haishhh, jangan!!! :D


Kalaulah berminat, boleh direct sms / call Haiqal 017-7859310. Harga RM 50 termasuk postage. Beli banyak dapat murah lagi :)



adios!

p/s: akan bersama-sama menjual di my blogshop soon :)

9 comments:

al_hakim said...

kasut..haha..eh2..org melaka ke?

atiqa aris said...

mcm style je.hihi berapa ni harga die?

Farihah Ahmad said...

dear i want one. red one. i'll PM ur FB.

SWEETSYAZA said...

hakim : haah dulu kan pernah tanya? lupe lettew..

atiqa : RM50 termasuk postage. apa2 leh msg incik Haiqal..

farihah : oraittt.noted!

LittleSnowRabbit said...

wht price for two pairs ?

LittleSnowRabbit said...

wht price for 2 pairs ?

LittleSnowRabbit said...

wht price for 2 pairs ?

SWEETSYAZA said...

RM 80 includes postage :)

qila kesuma said...

babe,i bought 4 ony rm35 la..around KL..pasar don don ..but,it was dem comfortable meh..nk je wat collection..lau ur incik jual murah skit..i pon nk..

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com