Tuesday, December 27, 2011

100 Cara Tingkatkan Trafik Blog

Untuk pengetahuan general buat semua, secara jujurnya tujuan aku tubuhkan blog aku ni serious bukan kerana ikut trend semasa iaitu setiap sorang harus ada blog, bukan untuk aku kompol-kompol follower bebanyak tidak bagi menunjukkan kepada semua akulah blogger terhebat sebab banyak followers, apatah lagi untuk mencari glemer.

Juga, tertubuhnya blog haku yang suam-suam kuku ni bukan sebab haku nak menunjukkan kepakaran aku dalam memberi pelbagai kejadah tipss kepada rakan-rakan blogger yang lain kerana aku sedar dan aku serious, aku tak cukup otai dalam dunia blogger ni lagi meskipun usia blog aku sudah cukup untuk lepas zon pra-matang.

Tapi di sebabkan aku terbaca satu artikel di satu laman sesawang, ahaa sesawangg tau uolls. So, aku telah terniat nak share-share dengan rakan-rakan blogger yang dok jadik keluar masuk blog aku selama ni. Kepada yang dah tahu, memang dah tahu. Kepada yang tak tahu, ni yang aku nak kasik tahu. Korang klik je link di bawah ini.  Jangan risau hadekk-hadekk, habangg-habanggg, ahkakk-ahkakkk.. Ini download guarantee free punya. No Payment, No Owe-owe ya. If tanak download nak baca je pun boleh. Its FREE! :)




adios!


LIKE if SUKA, KOMEN if TAK SUKA :)

4 comments:

Mr Daha said...

Nice.. thanks for the info. =D

Razil Tahir said...

thanks for the info! XD
boleh follow... XD

Honey Kumicky said...

tq 4 dat info..btw...cantik la blog...

SimplySeoul said...

After few years blogging saya masih ragu2 bila blog too public. I mean blog memang public, tapi bila follower making tinggi, risks pun mcm agak tinggi. You know, our blog might be exposed to hacker or pencuri2 gmbar.

Maybe saya penakut sikit hehe. Nice to know you Syafiqah.

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com