Thursday, December 29, 2011

Azam Tahun Baru 2012 Dalam Dunia Blogger

Letak pic ni supaya bila baca entri ini, diri lagi bertambah nak berazam, boleh? Eh, bukan diri kauu tetapi diri aku, eh? Eh berapa banyak ehh daa =.=


Umumnya, umat-umat manusia lebih suka create azam based on diri sendiri, Diri sendiri tu like pencapaian diri lah kan. Tetapi untuk tahun baru 2012 yang agak gerun-gerun arnab ni, aku nak create azam dalam dunia blogger ni.

So, azam aku kali ni lebih kepada azam 'NAK RAJIN' pasal tahun ni aku banyak 'TAK RAJIN'. Aku takesah depa nak cakap pasal aku yang terang-terangan mempublish pasal azam aku nih, eleh.. bukan ada resia-resia (rahsia-rahsia) pun..khenn? :D

1. NAK RAJIN BW RAKAN-RAKAN BLOGGER YANG TEGUR KAT CHATBOX
- Pasal tahun ni aku tak tahulah kenapa egois aku tinggi melangit, penatlah depa datang tego kat chatbox tapi aku satu ketoii nama pun aku tak klik nak BW balik, iskk jahat-jahat. -.-

2. NAK RAJIN BACA ENTRI DAN KOMEN DI DASHBOARD
- Ni lebih kurang samalah macam chatbox, tapi aku rasa yang ni okay lagi nak dibandingkan dengan chatbox. Pasal aku agak rajin gak menjengah tapi menjengah mana topik yang panas je,huekhuek!

3. NAK JADI RAJIN JOIN SEGMEN-SEGMEN SEGALA JADAH HALAL
- Okay seriously, sekian lama berblogging, aku langsung tak ada join satu jadah segmen pun. Okay, benda ni sangat serious dan teruk di mana ia harus di bawa ke mesyuarat para blogger bagi mempertikaikan di mana sifat perikemanusiaan aku. Eh?

4. NAK JADI RAJIN BUAT TAG YANG DAH ORANG TAG KAT AKU
- Yes, kau tahu semasa di awal-awal kemunculan aku dalam industri blogger ni, ececeh.. Aku sangat rajin tahu buat segala tag bagai ni. Dalam sehari aku boleh post doploh ke limaploh entri bagi melangsaikan hutang tag-tag ni. Bhaha, tipu-tipu..tak sampai pun puloh-puloh, lima enam entri je. Tapi dimanakah hilangnya blogger yang banyak nama ni? Syafiqah Syaza lah, Sweet Syaza lah, Sweety lah, Budak Comel lah..erk? ;p

Okay, aku rasa aku NAK RAJIN takat empat kat atas ni je kott. NAK RAJIN follow blog engkhauu? Sorry, aku tak rajin follow blog orang melainkan orang tu follow blog aku baru aku 100% akan follow blog dia balik, egois tak? egoiss kheennn... :D


adios!


LIKE if SUKA, KOMEN if TAK SUKA :)

4 comments:

Farihah Ahmad said...

meh sini bagi sikit aura rajin hang tuh :B

Honey Kumicky said...

nice entry dear..


mulakan hidup baru,,,

Fendy said...

jgn lupe rajin tgk blog org yg komen..hehe..penting tu

SimplySeoul said...

love ur header, really beautiful. Happy New Year 2012.

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com