Saturday, December 17, 2011

GIVEAWAY MISZALYA MAKEUP STUDIO


Hoh yeah, hoh yeah ada blogger santek buat giveaway, besh-besh! Giveaway kali ni datang dari blogger yang sangat pandai makeup uollss. Hakakk selalu skodeng pesbuk dan blog beliau sebab nak tengok xtvt kelas makeup yang beliau anjurkan, ngehngeh.

Cara nak join senang sangat okay, kau hanya perlu COPY + PASTE + STORY saja.

1) Copy + Paste (blogger miszalya soh copypaste ayat entri dia, so hakakk copypaste semualah senang citer)


GIVEAWAY CONTEST

www.miszaleeya.com
www.miszalyastudio.com

huhu 1st time wt giveaway huhu....
sye kasi HADIAHHHHHHHHHHH kt sape2
yg join CONTEST ni.... senang je....

ni ha sye masukan banner nye ye...

jom le join... korang XDE kene nk bayar ape2 pon... seyes wehhhh....
klo xcaya terai join....

ok cara2nya....

1)COPY semua ayat kt sini (giveaway) nye section ni, korang PASTE je blik kt
blog korang
2)STORY - yg ni korang wt arr satu ENTRY story la skett ape blog www.miszaleeya.com atau www.miszalyastudio ni wt??
blog ni jual buku ke, blog ni ntah pape ke, blog ni kurang menarik ke....
ikut sedap ati korang la, asal korang STORY ape yg patut....
3)korang bg IDEA ape yg perlu ditambah dlm www.miszaleeya.com ni utk
nampak lebih sesuai or lebih ceria.... goreng je...
4)korang tinggalkan komen kt bawah ni dengan masukan
-NAMA GLAMOUR KORANG
-WEBSITE/BLOG KORANG

OKEH, pastu sye akan pilih sape bakal pemenangnya...

antara hadiah2 akan dimiliki oleh korang.... cuci mata dlo la ye....








sye nk 10 pemenang BERTUAH.....
(www.miszaleeya.com & www.miszalyastudio.com)

date contest ni start mulai 9 dec 2011 hingga 30 dec 2011 ni
keputusan akan diumumkan mulai 10 january 2011....


2) STORY

Mungkin ada di antara blogger tidak tahu apa yang ada dalam blog miszalyamakeupstudio ni kan? So, aku as pengskodeng tegar blog hakak santek ni nak uar-uarkanlah sikit... Blog miszalya ni dia provide semua okay. Dari pakej tunang/nikah/sanding, jual barang makeup sampailah provide buat kelas solekan untuk wanita-wanita yang nak belajar solek. Sangat interesting blog beliau dan sangat puas hati because senang citer if u interested nak join kelas makeup beliau di Klang, boleh tengok info di sidebar. If nak tengok berapa harga pakej tunang and so on pun boleh tengok di sidebar sebab beliau memang sentiasa update segala info di situ. Part paling best, korang boleh dapatkan barang makeup dengan harga yang sangat berpatutan di blog beliau, sebab beliau senantiasa buat promo. Tak caya pi lah check it out. For yang baru nak mengenali empunya blog dan blog beliau, di persilakan jenguk.. Anda pasti puas hati :)

3) IDEA untuk blog Miszalyamakeupstudio

Saya rasa setakat ini blog miszalyastudio tak perlu tambah apa-apa, kerana semua serba lengkap. Segala info sudah terpapar bagi menyenangkan para bakal pelanggan miszalyamakeupstudio untuk membuat rujukan dari segi pakej dan harga. So, just keep it up! :)


Selesai sudah, so kawan-kawan, jangan dok ternganga dan dok scroll atas bawah atas bawah, meh kita reramai memeriahkan giveaway miszalyamakeupstudio nih.


adios!

No comments:

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com