Saturday, December 24, 2011

Make Up ExperimentOoOo

Selepas melakukan 1st eksperimen bridal makeup pada Rabu lalu dengan penuh semangat waja menggunakan Kryolan, Mac dan Dermacolor, hati seakan memberontak semacam nak cuba bereksperimen lagi. But kali ni without my lovely Dermacolour and maskara, sebab maskara dah habis.  Ya, selama seminggu ni aku pergi kerja without maskara. Can u believe that?

I done my 2nd makeup experiment at my second home Seksyen 2,SAS. FYI, I didn't turn out so nicely sebab lagu 'ChammakChallo' kat laptop membuatkan aku rasa macam aku  tengah masuk pertandingan makeover anjuran Karnival Gegaria Metro, so kena makeup lelaju untuk menang dan sekaligus free-free masuk paper, urghh!




So, that was my yesterday of experimentation. For my 2nd experiment ni, actually my face looks so different, however di sebabkan guna kamera laptop saja, so dapatlah result gambar seperti ini.

adios!

klik LIKE kalau suka, KOMEN kalau tak suka, tq :) *tagline penutup entri,boleyy? :D


18 comments:

miSpYeja said...

masuk blog ni tkejut sgt..waw sweet sgt..cntik mkup awk..! blog awk pun comel! ala2 princess gitu

SyamimiNazifa said...

kak , comellah . nak kenal boleh ? haha x)

SWEETSYAZA said...

tq mispyeja, masih belajar dlm bidang ni.. :)

p/s: tq follow my blog, done follow blog u too..

SWEETSYAZA said...

@syamiminazifa : takleh,haip2!!! hahaha

AiCuMi said...

canteknye mekap.. kita teringin mekap tapi xpndai mekap.. huhu~

SWEETSYAZA said...

@aicumi : yeke.. meh jadi volunteer model nak?huhu :)

Farihah Ahmad said...

aku ckp aku tak penah mekap kecuali pakai bedak ngn celak (kdg sgt), mesti ko gelak guling2.

SWEETSYAZA said...

@farihah : okey,tu bermakna kau nak jadi model volunteer makeup aku ke hapee tuhh??? :D

SWEETSYAZA said...

@farihah : okey,tu bermakna kau nak jadi model volunteer makeup aku ke hapee tuhh??? :D

AkUfiZA™ said...

Hi there ;-D
I follow youuuuuuuuuu ..

Azhafizah[フィザ] said...

cantik!

SWEETSYAZA said...

@akufiza n azhafizah: tq...nak jd volunteer model mkeup kita ckp ea.. mmg tgh carik for my portfolio :D

AkUfiZA™ said...

Ouh! Mau je ;-D

Shaznina Sofia said...

comel nyeeeee !!!!!

like you n like your make up...

follow u..

SWEETSYAZA said...

@akufiza : u tinggal area mana? plz email me the details. if tade masalah,boleh proceed

syaza38@gmail.com

SWEETSYAZA said...

@sofia : tq...if nak jd volunteer model for my portfolio, letme know dgn send ur details n pic to:

syaza38@gmail.com

Shaznina Sofia said...

hi syaza.. syaza tggl kt mne ?? klo nk jd boleh kea?

SWEETSYAZA said...

@sofea : i weekdays di shah alam,weekend di bdr melaka :)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com