Monday, December 12, 2011

Sedih Jusco Sales Selangor Cuti, Thank You Mama

 
Cubaan mama memujuk setelah 'ter' format laptop lama sekaligus 'ter'deletekan my penulisan yang  terkandung dalam laptop tersebut, yang bertahun-tahun pikir jalan cerita, yang telah mencecah beratus muka surat, yang sudah klimaks jalan cerita sekaligus yang sudah hampir menemui ending nya, sangat sadis tahu.. Sangat sadis. Baru mahu berangan jika penulisan aku tu di karyakan,bhahaha! Eh kenapa aku ketawa ketika diri aku dalam keadaan sadis? Oh ketawa untuk menyedapkan hati dan mengenakkan perasaan memang tak best, serious tak tipu. Nasib Jusco ada sale besar-besaran yang turut melibatkan kedai-kedai diluarnya pun buat sales, jadi boleh beli bebanyak untuk menebus rasa sedih,awuuuuwuuuu... 

Hari ni Selangor cuti tahu, jadi aku tengah bersenang lenang di Melaka, hahaha tiba-tiba. Btw thank you mama. Thank you sebab 'ter' format laptop sekaligus 'ter'delete benda tu so sekaligus along boleh wish thank you sebab belanja shopping! :'D


adios!


p/s: saja wat title dengan mengkombinasi ayat-ayat di dalam entri sebab tak tahu nak buat title apa.




1 comment:

Joe_Hans said...

wooo.sedih2!! terformat HP pown rasa bengang giler.. apetah lagi laptop...=_='

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com