Sunday, January 8, 2012

Make Up ExperimentOoOo II

Jika kau jenis alert dengan apa yang berlaku di blog aku ni, ingat tak entri wordless wednesday lepas? Ya gambar seorang perempuan yang masih perawan lagi sedang meningkat naik yang sudah aku transformasikan dia dari cantik ke lebih cantik. Eh kenapa tiba-tiba sound macam memuji-muji sentuhan mekap sendiri? =.="

So, that was my sista. Dia sudah mempertaruhkan dan merelakan wajahnya untuk di tala oleh aku sepuas hati. Thank you, you are my 1st talent! Gimme five! Terima kasih juga kepada babah sebagai pengomen tegar lagi pedass dalam menyentuh bab shading, ya babah aku kata dulu dia pernah ikut orang pasang pelamin. Tapi apa kena mengena pasang pelamin dengan solekan shading? awuwuuuk.. :D

For 1st trial





For 2nd trial, solekan simple dan hujung eyeshadow saja buat kasik naik sikit :)


*if u can see, adik aku suka senyum ketap bibir senget sebelah, so nampak macam salah aku yg pakaikan dia gincu senget sebelah! ish.



adios!





LIKE if SUKA, KOMEN if TAK SUKA :)

9 comments:

De'din said...

lawa model :P

De'din said...

lawa model :P

De'din said...

lawa model :P

De'din said...

lawa model :P

Izz Faizah said...

hehe....lawa...nice makeup..:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa..pandai ehh make up kan org..

ainraus said...

boleh ajar saya make up tak? heeeee. :D

mohdhazlan Dreadlock said...

cantik2..

c'axoera said...

heheeh standard :D

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com