Monday, April 16, 2012

Jalankan Tanggungjawab Jika Anda Rakyat Malaysia Yang Prihatin

AYK, pilihanraya umum akan di adakan dalam masa terdekat ni. Tapi dekat pun tak dekatlahkan..hoho. Amaigaddd aku yang baru berusia 21 pada 27 November 2011 yang lepas sangat-sangatlah teruja hokeh. Kadang-kadang keterujaan aku ni boleh dideskripsikan macam jakun pun ada, yelah pestime-pestime. Huehue ;p

Last year punya entri aku ada citer aku pi daftarkan? Dan tadi time kat opis sesaja ngetest pc baru dapat, aku pun gigih tak gigih checklah status aku samada dah disahkan atau tidak.

 Sudah disahkan dan boleh pi ngundi :)

Kau yang tak pi daftar better pi daftar, takat kau dok lepak dengan kawan-kawan kau kritik politik kat kedai kopi sambil bersilang kaki tepuk-tepuk tapak kaki apa barang wehhh ^^


adios!



LIKE if SUKA, KOMEN if TAKSUKA :)

No comments:

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com