Monday, April 23, 2012

Kenaikan Gaji Untuk Gred N27

Hamboii, mentang-mentanglah nak gaji Rabu ni khenn kemain baik aku buat entri ni. Walaupun ramai yang dah tau, ah pedulik haper! Nak jugak share ;p Pada yang malaih nau nak ngira kau naik berapa untuk gaji Rabu ni jangan khuatir bapak-bapak hibuk-hibuk, boleh tengok bawah keh tapi untuk gred N27 saja. Gred lain aku tak berapa nak amek port sangat, haha boleh?

So pasnih bolehlah kan kau kira-kira nak beli apa pasnih sebagai ganjaran penat bekorje. Aku dah buat senarai dah.Tapi macam tak percaya jek list aku kali nih banyak untuk kereta. Mana taknya untuk kereta je pun aku kira-kira RM700 bakal habis sebab nak tukar empat bijik tayar sekalikgus, nak polish 4layer lagi skalik, nak tambah thinted 60%, blablabla.. 

Ihsan dari bloggerahmad

adios!



LIKE if SUKA, KOMEN if TAK SUKA :)

1 comment:

AL AZRUL said...

wahh untung2... belanja jgn x blnja.. he2.. masyukk...

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com