Sunday, May 6, 2012

22nd Anniversary Celebration

Hamboii belum sempat berkulat entri semalam, kemain cepat je aku update entri baru kan. Nampak dua insan terpenting kat atas ni? Ini semua cerita mengenai mereka. Petang tadi setelah kedua-dua anak mereka iaitu si along menunaikan job mekap bersama adik keduanya Iwan yang menunaikan job fotografinya yang kebetulan di tempat yang sama, mereka (aku,Iwan,adik dan incik Haiqal) pi Tesco Cheng carik kek anniversary mama dan babah.

Tarrapampamm!! Oreo cheese cake fresh dari Secret Recipe, aumm dap-dap!! *tepuk tangan

oreo cheese cake!


tutup muka sebab muka penat mekap orang. Eh dah ada cincin di jari? Kepak-kepak kebom-kebom :D

Si adik kemain serius bercerita tentang planning nak celebrate makan kek di rumah, ah budak ni selalu mengantoikan program! -.-

 Kau tengok punya gelojohnya sampai senget benget lilin. Tak boleh blah tu, siap kotak tak buang lagi tuh. Gelojoh-gelojoh.

Ketika si adik menyalakan lilin, si kakak masih beria-ia nak betulkan lilin yang senget,bhahha. Dengan kotak kek kat situ..adoii.haha.




Maka begitulah perjalanan celebration ini. To mama n babah, semoga berkekalan dan bahagialah hendaknya. We love both of you so much!


adios!



LIKE if SUKA, KOMEN if TAK SUKA ;)

No comments:

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com