Monday, June 18, 2012

My Father's Day Celebration

Semalam Hari Bapa kan, so pada malam sebelum hari kepada Hari Bapa tu kita orang satu famili celebrate Father's Day dekat Johnny's Dataran Pahlawan.



Jadi ini antara tetamu-tetamu keluarga yang hadir pada malam sambutan tersebut.

Hadekku yang remaja yang bakal menginjak ke dewasa ;p

Mama yang terasa tertipu kerana pikir makan seafood rupanya steamboat.huekhuek.

Si kakak sulung yang comel lagi sweet turut datang bersama-sama bakal suami hekhek insya Allah yang turut dijemput oleh babah dan mama.

Babahku sayangs as our VIP guest. Tapi VIP tak VIP sangatlah kann sebabbbb...

Budak bujang nih lagi VIP datang lambat. Alasan? "Tak jumpa tempat parking kosonggg, penat round DP doblas kali" =.=

Kau tengok betapa VIP tak VIP nya budak ni? Babah our VIP guest pulak yang siap bagi lebihan Pineapple Fried Rice adik punya kat Iwan. So tak adalah VIP sangat Iwan ni sebab terpaksa habiskan makanan adik sendiri,hehe!

 Inilah hasil lipat ganda usaha mentekedaghah sebaik mungkin. Oklah berpatutan, tak over limit. Syabas kepada para peserta :D
 

To babah, along ucapkan Happy Father's Day. Terima kasih sebab jadi babah yang superb sesuperbb Ironman kepada along, iwan dan adik. Terima kasih atas segala didikan,nasihat,bimbingan,teguran babah selama ini. We love u!!!


adios!




LIKE if SUKA, KOMEN if TAK SUKA ;)

1 comment:

sarah mohamad said...

Makan besar celebrate father's day kan heeee :)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com