Monday, July 30, 2012

PANAS!!! Tingkatkan 'LIKE' Tanpa FB Ads/Promote/Paksa LIKE


Weewitt, tengok tajuk pun dah mengancam kau. Yelah, siapa tak mahu orang sesuka rela LIKE fb fanpage kau tanpa dipaksakan. Kau pun sendiri tak suka paksa orang LIKE page kau. Nak guna FB Ads, haish beratus-ratas pulak kena spend bayar ads. Nak promote? Haish mampu ke kau nak promote fb kau tiap hari? Paling koman pun LIKE kau bertambah mendadak kalau time kau buat GA/Contest bagai tuh. Itu pun sebab syarat dia 'MESTI LIKE FB PAGE' Kan? Kan? Kan? Haa..kantoiiii :D

Tapi tak apa, benda dah buat dah lepas pun yang penting lepas nih tak moh dah buat lagi okeh. Meh ikut cara aku. Aku dah beli tapi tak pasang lagi benda ni sebenarnya. Tapi sebab aku percaya benda ni, so aku terus promote tanpa mencubanya. Kau tengok? Betapa tingginya keyakinan aku dengan benda ni.. huehuehuek!

Pertama, kau suka tak bila:

- Orang LIKE page kau secara bertubi-tubi tanpa kau PAKSA orang LIKE page kau?
- Orang LIKE page kau secara bertubi-tubi tanpa keluar duit beratus-ratas. 
- Orang LIKE page kau secara bertubi-tubi tanpa PROMOTE fb page setiap hari?

Mestilah suka kan.. Eh orang gila je tak suka bila fb page dia meningkat-ningkat LIKER(s). Taknaklah mukadimah pepanjang. Benda yang boleh buat fb page kalian meningkat mendadak is FB VIRAL. Berdasarkan pemerhatian, ramai yang berebut-rebut nak memiliki benda ni dan pasang dekat fb page dorang. Tak paling kurang jugak ramai yang dah berjaya dapat ramai LIKERS dengan pasang benda ni. Haa..kau hader???

Kebanyakan mereka yang telah menggunakan produk ini sebelum ini telah pun mendapat PULUH RIBU LIKE malahan RATUSAN RIBU LIKE dengan cepat! Ini Kisah Benar! Bukan lagi auta! Sekarang,pemilik-pemilik fanpage boleh tersenyum lebar sebab mereka dapat Fans yang Responsive tanpa menggunakan FB ADS dan dapat jimatkan kos iklan dan masa.

Tak rugi keluar sekali dari keluar berkali-kali!!! Benda ni tengah promo. Promo-promo pun dah tinggal 200 unit kau, so demi FB FAN PAGE kesayangan, jomlah kita guna FB VIRAL!!!


adios!




LIKE if SUKA, KOMEN if TAK SUKA ;)

4 comments:

Iera balqis said...

betoi ke yunk..cmne la plak guna FB Viral tu?? tolong tunjuk ajar boley x/? @ kena bayar ;)

Fyzal said...

oh. uitm shah alam officer?

SWEETSYAZA said...

iera: nnti dia akan show how to use it.

fyzal : aah, pegawai eksekutif je awakk..nape? keje sini gak ke?

Zaa Zaa said...

betoi ke yunk..cmne la plak guna FB Viral tu?? tolong tunjuk ajar boley x/?

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com