Thursday, August 16, 2012

Entri Random Di Bulan Puasa II :)

Macam entri sebelum ni, kita tak nak cakap banyak sebab nanti ngundang banyak dosa walaupun kita tak puasa, eh-eh? Eh kita puasalah. Tapi disebabkan kita tinggal satu jam lagi sebelum bertolak balik ke Melaka untuk cuti raya selama dua minggu dan disebabkan kita kesuntukan nak buat entri tentang buka puasa, so kita tengok jelah gambar ea.

Family Fiest at Chicken Rice Shop AEON Bandaraya Melaka, Of course sedap dan kenyang

Roti bakar dan Coklat Panas for iftar at Hailam Kopitiam AEON Bandaraya Melaka, umphh!

Nasi Kukus dan Nasi Ayam Goreng Berempah at Nasi Ayam Pak Mal Sek10. Try la,superrb!

Nasi Goreng Ayam Kampung dan Nasi Campur at Restoran Ayam Kampung Sek7. Bolehlaa

Nasi Goreng Blackpepper dan Nasi Goreng USA juga dari Nasi Ayam Pak Mal Sek10, superrbb dan superbb!

Fish and Chips and Orange Susu juga dari Nasi Ayam Pak Mal Sek10, superb,superbb dan supperrbbb! 3x tau aku buka sini.

Last minute cari tempat. Asam Laksa from Laksa Shack Plaza Masalam Sek9. Sedap, but ada ke asam laksa letak mi kuning? Malas nak ngadu, makan jelah :')


Okay cukup kecur liur sampai sini, dah kita nak balik Melaka ni :)
adios!





LIKE if SUKA, KOMEN if TAK SUKA ;)

3 comments:

Fyzal said...

next time try steak dekat mr steak house sek 13 area laman seri business park.

Cik Ila said...

fuh..tgk pic mcm ni tghari buta rs mcm nk ngap je.

slm perkenalan.jumpa kt SB td.

MawardiYunus said...

singgah baca blog awak
http://mawardiyunus.says.com/recommendations/coca-cola-semangat-ramadan

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com