Tuesday, September 18, 2012

ASZA Collection Memiliki Pelbagai Jenis Beg Memang Awesome!

Macam kau tahu dan aku tahu, oh okay kau dan dia pun tahu? Ok lah macam kita semua tahu abad ini terlalu banyak blogshop-blogshop,facebook shop dan segala shop dah wujud di dunia ini. Kalau dulu nak beli online tetakott tikus je kan. Tapi sekarang ni, jangan terkejut pokcik mokcik pun dok ngadap laptop tengok tali pinggang gucci / handbag coach online..ekekeke.  Memang sekarang ni segalanya di hujung jari aku cakap kau. Kau bayangkan, aku nak buat rubber stamp pun nak deal dengan pembuat rubber stamp secara online? Hanya semata malas nak pergi kedai depan seksyen 2 ni. Bayangkan betapa majunya manusia sekarang ni..hewhew =="


Jadi aku ada la terjumpa satu facebookshop ni. Aku tahu dah ramai blog perkenalkan facebookshop ni tapi tak mengapalah, demi owner dia aku gigih buat jugak :) Memperkenalkan ASZA Collection~! FYI, ASZA Collection ni dia punya owner adalah blogger ABOY , owner kepada blog DAPUR BUJANG. Eh malulah kau blogger tak kenal blog DAPUR BUJANG ;p So far, ASZA Collection memang best sebab fokus dia menjual barangan bukan hanya tertumpu pada wanita sahaja, yang baru nak jadi wanita pun boleh! Haa hebatkan? Hahaha tak-tak gurau. Macam aku cakap ASZA Collection ni bukan sahaja tertumpu pada barangan wanita tapi lelaki pun ada aku cakap kau. Kalau kau tengok beg-beg untuk lelaki kompem naluri wanita kau akan hilang karena ingin menjadi lelaki sebab beg-beg CAINO dia memang style.

Tidak ke kau rasa awesome bila ASZA Collection ada menjual segala macam beg dari beg nak pergi sekolah (bagpack), beg nak gi kuliah, beg nak gi dating sampai beg nak gi majlis ABPBH? Oh tak ada kelas ea beli beg-beg macam tu? banyak duit sangat kan? Nah! ASZA Collection ada jual 100% Original jenama COACH, tak ada nak bergred-gred bagai. Haa mampu ke kau? Tau terkujat.. :D

So korang memang patut pergi terjah ASZA Collection ni sebabnya macam aku cakap tadilah, takkan nak ulang banyak kali kot... :D


adios!




LIKE if SUKA ASZA Collection, KOMEN if TAK SUKA ;)

6 comments:

najihahfara said...

thanks for the suggestion

boni kacak said...

wah..macam2 barang ada tu bagus tu..hehehe

faizfakhirin said...

tapi, beg perempuan jerrr...

faizfakhirin said...

tapi, beg perempuan jerrr...

faizfakhirin said...

tapi, beg perempuan jerrr...

♥ MRS NON ♥ said...

salam kenal..

wah...gud sharing..
leh g jenguk2 tu...



fee free to visit my blog..

http://mrsnon.blogspot.com/

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com