Monday, September 10, 2012

Veil dan Aksesori Pengantin For Rent

Maaf tak ada moodlah nak update segala benda. Nak menaip pun malas walaupun aku menaip laju tahap gaban. Tidak tahu kenapa. Semua benda terasa malas kecuali solat..ceceh! Nak pakai mekap malas, nak keluar malas, nak makan malas, nak mandi malas, semuaaaaa malas!

Cuma nak habak kat kalian. Kalau dah nak tunang/nikah n memerlukan veil atau aksesori tudung atau baju, bolehlah sewa dekat kita.. :") Heee kita malulah nak cakap! Kita agak lama jugak buat bisnes rental2 nih, tapi baru harini nak habak kat sini..hehe.



Untuk ketiga-tiga veil di atas ni, kadar sewa RM50/pcs.
Cagaran RM30 dan akan dipulangkan once item dikembalikan dengan selamat tanpa sebarang kerosakan.

Aksesori tudung/rambut
Kadar Sewa : RM30
Cagaran RM30 dan akan dipulangkan once item dikembalikan dengan selamat tanpa sebarang kerosakan. 

Lagi satu aksesori ada, bentuk dia bulat mcam pusing-pusing tu warna gold memang cantik  nanti kita upload k. Tapi tak upload sinilah, kita upload kat blogshop kita. Oh lagi satu kita sewa untuk area Shah Alam dan Melaka Tengah je, tapi those yang luar dua area ni yang berminat nak sewa pun boleh sewa. Tapi kena ambil sendiri sama ada di Shah Alam or Melaka Tengah ok :)

N sapa berminat boleh email syaza38@gmail.com



adios!







LIKE if SUKA :)

2 comments:

boni kacak said...

malu I tgk patung tu.hahahaa :P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

boni : tutup mata ...0.o...hehehe

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com