Tuesday, October 9, 2012

Kehidupanku Ibarat Prosecutor Princess!


Aku tak suka cerita korea dan minat korea, tapi suka tengok cerita Prosecutor Princess, hmm aku tahu kau mesti dah tengokkan? Aku baru je tengok itupun saranan incik Haiqal sendiri. Sebab dia cakap kehidupan perempuan tu macam aku.  Mula-mula aku nak nafikan, tapi setelah apa yang berlaku, 
Ermm yeah.. memang sebijik kehidupan aku macam dia. Dia peguam tapi minat dia lebih kepada fashion. Aku pegawai tapi minat aku lebih kepada jurusolek.  Dan lagi sebijik bila kehidupan peguam dia mula serabut, dan ya kehidupan aku pun mula serabut macam dia! Eh memang sebijiklah! Asal sedih mesti tengok cerita ni nak gain motivation. Tak faham? Tengoklah cerita tu, mesti kau akan faham :)


adios!




LIKE if SUKA, KOMEN if TAK SUKA

4 comments:

boni kacak said...

saya tak sangka saya mempunyai seorang kawan blogger yang bukan calang2 orangnya... pegawai tu.. rasa rendah diri pulak saya ni..hehehe

ridoma said...

tahniah =)

nana kamarul said...

dah tengok dah cite ni. Looong time ago. And yes, cite dia best :P

Dkna Abza said...

pegawai kat uitm ey?? kat deparment mana ey :)

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com