Monday, November 19, 2012

Alahai Boikott Pun Ada Musim... ;)


Hanya short entry for today.  Sekarang musim boikot sudah kembali. Eh pelik kan? Boikot pun ada musim-musim. Kalau betul niat kau nak boikot dan tak suka Israel why don't kau boikot untuk sepanjang hayat kau? Sorry guys aku paling nyampah, benci tahap meluat bila tengok manusia-manusia kononnya prihatin boikot itu ini tapi boikot tahan sebulan dua je weh. Paling tak pun seminggu dua kau dah tercongok kat mekdi sambil mentekedaghah Spicy Chicken Mc Deluxe macam tak hengat donia pasal lama sangat boikot kan.

To be frank,aku memang tak suka Israel,  dan kesian n sayangkan Palestine. But pleaselah no need to post kat facebook untuk boikot segala jadah haram kalau kau sendiri pun tak mampu. So, no needlah to boikott-boikott bagai kalau hanya bertahan untuk sementara je. Apa yang perlu kita buat Ksebagai saudara sesama Islam solat dan berdoalah agar Allah melindungi Palestine dan jahanamkan Israel tu. Peace :)



adios!





LIKE if SUKA, KOMEN kalau berani if TAK SUKA ;)

6 comments:

Ammelia Yusoff said...

doa senjata paling utama kita :)

boni kacak said...

setuju tu... kena boikot sampai bila2... jangan bermusim.... saya sampai mati akan membenci ISRAEL.. dan, saya bertekad akan memboikot sebanyak mana yang saya mampu... untuk saudara2 kita di Palestin

Fendy said...

segelintir memang boikot berterusan seperti saya....cuma bermusim sebab ramai yg makin lupa...nak ingatkan kembali...doa+boikot..it's better kan?

SyamimiNazifa said...

pray gor gaza ;')

Anne Nurain said...

boikot yg mna kta mampu je la kan..
buat pelan2.. :)

zila manaf said...

tula sy hnya spreadkan doa je kt fb dgn blog, nk suh org boikot tau dh org kite cmne kan...tp jnji niat tu ade, insyaalah allah tlg.kan

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com