Friday, November 2, 2012

Khas Untuk Blogger Yang Nak Naikkan Trafik Blog - Tak Payah Buat Entri Tak Payah Follow-Follow! :)

Direct to the point, tak payah nak bermukadimah sangatlahkan hujan-hujan lebat cenggini, bazir karen bazir masa bazir tenaga aku nak balik Melaka jap lagi,muahaha. Untuk pengetahuan umum, sekarang ini sedang berlangsungnya satu pencarian, oh bukan pencarian PANTENE. Ini Pencarian Blogger Rajin Update URL di group Blogger Tak Perasan Cantik Dan Tak Perasan Hensem. Eh aku rasa aku pernah update entri sebegini sebelum ini. Ah tak apalah aku kan suka bazir tenaga jari jemari aku yang gemuk ni, atleast bersenam sikit 10 jari jemari aku hari nih. Jap lagi timbang berat ya jari jemarikuu...ngehehe.

Berikut merupakan latarbelakang PENCARIAN BLOGGER RAJIN UPDATE URL ini..ececehhh:

TUJUAN PENCARIAN BLOGGER RAJIN UPDATE URL

Pencarian ini bertujuan bagi menghargai para blogger yang tersangatlah rajin update url di group ini (tak kiralahkan samada dia sendiri dtg ke group ini/dgn menekan 1 butang klik sahaja) . Atleast mereka masih sedar akan kewujudan group yang tak berapa glemer ni,huekhuek!

SYARAT-SYARAT

1. Tak perlu create apa-apa entri untuk join pencarian ni.
2. Hanya perlu rajin datang ke group Blogger Tak Perasan Cantik & Tak Perasan Hensem, updatelah segala-gala url entri di sini. Url entri dah lama berkurun pun tidak mengapa. Siapa yang rajin, dan admin nampak muka dia je yg rajin update, maka dia dikira sebagai pemenang.
3. Nak bagi admin bukak mata sikit, taglah nama Xiajia Ibrahim . Kompem tengok siap aku lagi follow blog kau. :)

Klu nak jadi pemenang : admin akan paparkan selama 2minggu header blogger lain dan once tamat tarikh itu, 7 hari akan diberikan kepada blogger lain pula utk menonjolkan diri. jadi gunakan sebaik mungkin 7 hari tu untuk menonjolkan diri anda. jangan menonjolkan diri time dua minggu header blogger lain dijadikan sbg cover photo, buang karen je..hehe. tapi if nak share jugak, admin tak halang :)

'HABUAN' PEMENANG PENCARIAN BLOGGER RAJIN UPDATE URL

1. Tiada hadiah/hamper akan diberi.
2. TETAPI!!!! Header blog pemenang akan dijadikan sebagai 'coverphoto' group BTPCDTPH selama 2 MINGGU. Dua minggu kott, macam-macam boleh jadi kalau header blog anda dijadikan sebagai cover photo. Samada meraih populariti dari segi follower/likers/entri anda akan meraih komen yang banyak bila jadi pemenang.

Setakat ini baru seorang sahaja pemenang bagi Pencarian Blogger nih, so bermula dari 2 November until 8 November aku kenalah rajin online untuk mengira dan melihat siapa yang rajin sangat tuh kan update blog. Rugi kaw tak join, serious aku cakap. Rugi tak rugilah, tapi sebaiknya join. hehe.



Mari join pencarian yang tak bazir tenaga ni beramai-ramai!
adios!





LIKE if SUKA, KOMEN if TAK SUKA ;)

5 comments:

D i n said...

akan cuba sdaya upaya :D

Amanina Nasuha said...

yeeaayyy belalng nak join lah..btw baru taw ad group nie..heheeh

Anne Nurain said...

macam best je ni.. dah request nk join group tu, nama fb Nang Nur Ain.. hihihi.. :)

boni kacak said...

saya layak untuk bertanding tak??hehehe

shedameor said...

alaaa, tak main fb laa. cemana nak update ? hihihi

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com