Tuesday, November 27, 2012

Today She Turns 22


"Halamakkhai Syazaa, sengaja en kau? Hari ini birthday baru nak update, kalau tak birthday kau hari ini, memang haram jadah kau nak update blog kau yang kusam nih. Sengajakan kau biar entri Boikot kau lama-lama kat atas? Nak kasi hangenn je manusia yang datang membaca..muahaha!"

Okay sekian untuk entri kali ini. Birthday girl tak boleh update blog pepanjang nanti lambat kawen! Hahaha.


pack barang.
adios!




LIKE if SUKA ;)

8 comments:

nunnaly said...

ohh? happy birthday then adeq manis. :)

Anne Nurain said...

hepi bday sweetie.. may Allah bless u always.. ;)

boni kacak said...

awak...bila birthday awak ni?? saya tak tau pun??? apa2pun, saya harap saya tak terlambat nak wish lagi ye.. selamat hari lahir awak..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan...amin..

Dieba Adieba said...

selamat hari lahir. semoga panjang umur dan murah rezeki. :)

zila manaf said...

selamat hari lahir...sama tarikh dgn pasha ungu laaa wewittt

NUR AIN ILYANI MOHD ZIN said...

happy birthday dear :))

Eynee said...

Happy birthday! :D

SWEETSYAZA said...

tq kawan2.. lebiu mwah2..

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com