Tuesday, January 22, 2013

Hari Kedua : Tak Semua Kita Plan Menjadi

Pheww-phewwww... Seperti dalam twitter yang aku cakap, sepatutnya hari ini plan dengan adik nak pergi Dataran Pahlawan, shopping! Then pergi Jusco tengok movie but then sekali tak jadi la pulak because first, babah ada dekat rumah tak bangun-bangun sampai tengahari penat cegah operasi malam tadi kot. Fuh, kalau babah tau adik keluar dengan aku, ofkoslah kantoi kan! Tak pasal-pasal hakak kena jalan itik depan rumah, okey itu tak mau! Tak cukup tu, si Baby our cat boleh pula buat hal sudahhh..cirit-birit dan muntah-muntah, jenuh adik bersihkan lantai dapur akibat dek muntah si Baby itu. 

So, i think nak ajak adik keluar esok but then dia nak keluar dengan incik boifren dia pula. Eleh Syaza, boleh je kau ikut tapi aku takut aku menangis time jalan dengan dorang sebab yelah sedih teramatkan melihat kebahagiaan orang lain. Okay tak apa, hari Jumaat kan ada. Hari Khamis cuti? Ofkoslah, tapi sorry tak boleh time tu dah kena block sebab mama tiba-tiba bermurah hati nak belanja buat rawatan rambut satu hari suntuk. Yeay asyikkk!!!!!!! :D



adios!



LIKE if SUKA 

1 comment:

boni kacak said...

saya nak join rawatan rambut tu boleh tak??hehehe :P

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com