Friday, April 5, 2013

KeeK.


Eyeayyy kita ada KEEK account! Siapa sini ada KEEK jugak? Marilah kita buat amal jariah pada hari Jumaat ini dengan follow memfollow bersama. Follow: xiajiaibrahim tau. Bagi aku gelak dulu boleh? Hahahahahaha..aku sebenarnya tak tahu apa motif dan tujuan aku bukak akaun KEEK ni. Ni semua gara-gara Kardashian's familylah ni..lagi-lagi si Scott laki si Kourtney tuh. Eh tiba-tiba nak salahkan they all pulakkan sedangkan hati bagai nak rak nak mencuba lagi melihat apakah function KEEK ni..miahaha. For the first time create, macam "hee...annoyingnya..betul ke apa aku buat niii", hahah gilakan tapi jari jemari masih meng'signup nih walaupun mulut berkata begitu.

But after post video sendiri, ohmaigoshhh actually KEEK IS FUN! Memang kick habiss. Kau createlah video kejadah apa sekali pun dalam 30+ second macam tu then upload! Taknak orang maki kau, kau settinglah jangan kasi orang komen. LOL! Jom join KEEK, n follow xiajiaibrahim !


adios!



LIKE if KORANG PUN ADA KEEK!

No comments:

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com