Tuesday, October 1, 2013

3 Bulan

Maaf :( terpaksa berhenti menulis blog seketika lepas ni untuk selama tiga bulan atau maybe lebih dari tiga bulan atas sebab-sebab tertentu yang tidak dapat dielakkan.  It same goes to some social pages macam FB, Twitter, Instagram, eh Insta rasanya tak,hihi. LinkedIn, GooglePlus and so on .


So alang-alang bakal tidak bertemu lama lepas ni, rasanya taklah terlalu awal kot nak ucap Selamat Hari Raya Aidiladha & Selamat Tahun Baru 2014 n keep me in your prayers :')



Big love from here, bumi k.......
adios!



LIKE SIAPA YG RINDU SweetSyaza NANTI! ;P

6 comments:

fieda said...

take care ye

ZettyPink said...

slm sys,is it true sys skt?????cuz i heard from blogger's friends.sys byk2x rht keh.... =(

silentreader not silenthill said...

b strong syazaa!

Anne Nurain said...

awak ok ke?
lama tu 3 bln..
msti rindu awk lepas ni.. :(

oh ye, blog sy yg http://anne-nurain.blogspot.com tu masih ada lg. yg awk komen tu blog utk asgnment.. hehe..

Zaza said...

take care syaza...selamat hari raya aidiladha :)

Anonymous said...

Windu nyew kat owner blog niw

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com