Saturday, January 16, 2016

MyBerpantang : Jus Fihydar

My due is just around the corner. If tak ada aral melintang, my due dlm 21st Feb. Haigooo lagi 4 minggu mehh.. tak tau apa yg perlu dirasa sekarang ini whether takut or berdebar or gembira sebab soon dah ada anak sendiri. Hopefully dipermudahkanlah hendakNya.

Talk about my due, of course para ibu including me akan dok fikir preparation utk berpantang. Ofkos! For the 1st baby ofkos nak berpantang ikut cara berpantang betul. Dah cuba survey2 beberapa produk yg sesuai utk berpantang nanti. And one of my choices is Jus Fihydar which is sangat baik dan bagus untuk ibu yg sedang berpantang lagi menyusukan bayi. I knew and got this pun from akaun igShop @fihydar_online

What is Jus Fihydar? Jus Fihydar is jus pemakanan sunnah yg mempunyai pelbagai kebaikan. Meh sini kita attach details tentang Jus Fihydar ya.



KHASIAT JUS FIHYDAR:

√ Jus pertama mengandungi pemakanan sunnah yg mensasarkan visi utk KURUS & LANGSING .
√ 1 botol mampu menurunkan 3 - 12kg
√ Membakar lemak 100% efektif di dalam badan
√ Melawaskan dan mengatasi sembelit
√ Mencantik dan menghaluskan kulit
√ Mencerah dan memberi efek glowing pada kulit kerana kandungan gluta yg tinggi di dalam jus
√ Menaikkan seri wajah dan awet muda
√ Menganjalkan payudara dan menaikkan punggung
√ Menambah susu badan pada ibu yg sedang berpantang dan menyusu
√ Mengurangkan kolestrol, sakit2 sendi, tulang belakang
√ Mengatasi masalah gastrik
√ Mengurangkan senggugut ketika period
√ Melancarkan haid
√ Memberikan tenaga sepanjang hari
.
CARA MINUM JUS FIHYDAR
√ Tidak perlu bancuh hanya tuang atas sudu besar (sudu plastik) dan terus minum pagi atau malam sebelum tidur
.
🚫TIDAK SESUAI UTK IBU HAMIL
.
🚫TIDAK SESUAI ORG YG MENGHIDAP PENYAKIT KENCING MANIS & DIABETES
.
.
✔ IBU BERSALIN NORMAL DAN DALAM BOLEH AMALKAN UTK TAMBAH SUSU BADAN DAN KURUS KETIKA BERPANTANG, CEASER HANYA BOLEH CONSUME 3 BULAN SELEPAS BERSALIN
.

Harga pun tak mahal, RM70 for Semenanjung dan RM 75 for Sabah Sarawak. So ok la kan? Hopefully masa consume Jus Fihydar ni, berat badan aka  turun dgn cepatnya di samping susu yg meriah. Gitu kaw..huhu. So those berminat bolehlah dapatkan dari trusted seller utk jus fihydar iaitu Insta @irosia.biyuteeshoppe (KakFi) di talian 0142250125. Tak sabar nak jadi testimoni hewhew.

No comments:

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com