Tuesday, January 26, 2016

MyBerpantang: Nursing Bra


Yesterday, I went to Giant Bachang Melaka. Saja ajak Mia (my lil sister) nak survey2 bra and nursing bra. Yeah well tempat shopping like Giant, Tesco, and so on kan selalunya murah2 if nak dibandingkan dengan LaSenza,Victoria Secret bagai tu. AEON sekarang pun dah mahal ea. Takde dah harga RM10 bagai..semua almost RM20 dan kualiti pun sama je mcm RM10 punya.

Back to the story, lucky me ada one shoplot at the ground floor Giant nama dia The Lingerie Shop buat sale kaw2 punya. Before this ada perasan but takdela nak masuk just because harga lagi mahal dari AEON. LOL!

Tapi yesterday dorang ada buat sale. Can u imagine buy 3 bra can get RM 21 only! So jatuh 1 item: RM 7 sahaja. Ada tu one for RM8.50. But well bila buat promo mestila dorang letak offer bin dekat kaki lima org lalu lalang kan, but who cares? My mission is nak borong bra for my berpantang. Dengan muka tak malu rakus gila pilih color bra. Plus my hubby already bagi duit maa soh shopping. Haha!

Lupa nak inform, those mummy2 yg nak cari nursing bra yg murah, better u go to that shoplot. Nursingbra RM10.60 only kott..mana dapat woii?? Paling murah pun i think RM19.90 per pieces. Tu dah kira RM20 la tu. Sempat tanya that boss of The Linggerie Shop (Melaka Branch) till when dorg buat promo harga gila ni, dorg ckp sampaila bra habis dijual. Yesterday je i bought 6pcs, So, bolehlah grab lg lepas ni. Happy shopping!

1 comment:

Masmira Masri said...

waaaa...borong habis ni..tp masa pantang nnt mmg perlu pun huhuu
dgn susu melimpah2 mcm tumpah.basah je bra..
beli banyak xpe xrugi
semoga selamat semua nya nnt yer
moga mommy and baby selamat n sihat2..
msti nebes kan..
also excited shopping brg baby n mommy..
i feel u...

http://myaleo.blogspot.my/2016/01/assalammualaikum-2016.html

Copyright © 2011 Reserved to SweetSyaza
Design by Azhafizah.Com